Zero US MEDICA: стілець для правильної пстави дорослих і дітей

Правильна постава необхідна і для здоров'я, і ​​для краси. У сучасному ритмі життя залишається мало часу на своє здоров'я, що і призводить найчастіше до захворювань опорно-рухового апарату. Больові симптоми - це сигнали для того, хто веде малорухливий спосіб життя або змушений подовгу сидіти за комп'ютером, управляти автомобілем, з огляду на специфіку роботи. Проблеми хребта бувають не лише в дорослих, а й у дітей, адже вони сьогодні досить багато часу проводять, сидячи за столом або комп'ютером.

Корисним винаходом, що знижує ударне навантаження на хребет, є спеціальний стільчик для постави Zero Mini US MEDICA. Просто запропонуйте дитині пересісти на цей стілець, він переконається, що це - зручно. Конструкція стільця така, що при сидінні на ньому зберігається природне положення тіла, при цьому знімається навантаження з хребта.

Zero Mini от US MEDICA - це спеціальний стілець, з допомогою якого ви будете спокійні за розвиток м'язів спини вашої дитини.

 

І для дорослих

Спеціальний масажний стілець US MEDICA Zero – унікальний продукт на ринку масажного обладнання, що можна використовувати, як в домашніх умовах, так і в офісі.

Крісло обладнане зручним сидінням і м'якою опорою для колін. Оббивка - зі зносостійкої екошкіри, сам стілець - з бука. За допомогою  стільця ви не тільки зміните свою поставу, а також помітно поліпшите обмін речовин, зробите м'язи спини гнучкішіми і сильнішими.

Стілець ZERO досить легко регулюється. Тепер, налаштувавши всі параметри стільця відповідно до свого зростанням, ваша робота за столом стане максимально комфортною.

Телефонуйте, приходьте в наш магазин, у нас ви можете придбати масажный стілець Zero Mini от US MEDICA для дітей і стілець Zero для дорослих за найбільш демократичними цінами в Україні.