Відмінності масажних крісел YAMAGUCHI AXIOM Ya-6000 від RT-8600

Сьогодні на ринку масажних крісел з'явилася велика кількість зовні схожих товарів. Як відрізнити оригінальне крісло Yamaguchi Axiom Ya-6000. Як же бути впевненим при покупці дорогого масажного крісла, що купуєш справжній якісний продукт? Що вибрати Yamaguchi або RT-8600 (Ронгтай)

Ось основні відмінності:

  1. Оригінальне крісло Yamaguchi має тільки ТРИ кольори: бежевий, рудий і чорний. Ніякого червоного немає, воно є тільки в RT 8600!
  2. Звертайте увагу наявність вишивки на підголівнику і об'ємного шильда на підніжці (хоча вже навіть тут, в Україні, вчаться їх робити).
  3. Гарантія. Повинна бути оригінальна гарантія: US-Medica або YAMAGUCHI.
  4. На оригінальне крісло Yamaguchi офіційна гарантія становить 3 роки, на аналог - від 0 до 12 місяців максимум.
  5. Завжди перевіряйте і вимагайте у продавця український сертифікат, гігієнічний висновок на продукцію і паспорт. Пам'ятайте, що оригінальна продукція, яка сертифікована в Україні, повністю йде російською та українською мовою починаючи від інструкції і закінчуючи меню пульта самого приладу.
  6. Компанія YAMAGUCHI ніколи не проводить акції з подарунками від сторонніх виробників, які не мають відношення до масажної і б'юті продукції (наприклад, пральна машина, пилосос або телевізор). Якщо побачили акційну пропозицію масажного крісла Yamaguchi з пилососом, знайте: це - підробка!
  7. Завжди порівнюйте фотографії товару, якого плануєте купити, з продукцією, фотографії якої можна побачити на сайті компанії-виробника.
    Звертайте увагу на всі деталі. Порівняйте фото: YAMAGUCHI 


          

    Далі деякі фото - підробок:

       
     

  8. Щодо упаковки масажного крісла. Вона повинна бути якісною і маркованою фірмовими знаками yamaguchi-axiom

  9. На бічних панелях заглушки червоні, цільні, пластикові, зі знаком Y (а не наклейка).

Будьте пильні, покупка повинна приносити задоволення і здоров'я!

P.S. Пам'ятайте, що iPhone 12 теж можна купити за 100 $ і він буде схожий на оригінал, але чи буде це оригінальним товаром Apple?

Однак якщо Вас влаштовує такий варіант, у нас на складі для утилізації є товари виробництва заводу Rongtai модель RT-8600, і Ви зможете придбати таке крісло! Ми не говоримо, що крісло RT-8600 погане, воно так само представлено в нашій мережі, тому в підсумку рішення завжди за покупцем, так як цілі покупки можуть бути різними, а наше завдання надати повну інформацію про продукти і дати Вам найширший і повний вибір!