ТОП 5 кращих ідей новорічних подарунків від US MEDICA

Новорічні свята з неповторною атмосферою кожен очікує з однаковим трепетом і в 5, і 75 років. Тому зустрічати їх краще в оточенні близьких і важливих людей. Найкращий спосіб підтвердити своє тепле ставлення членам сім'ї, друзям, колезі або коханій людині - подарувати якісний, бажаний і необхідний презент, який втілював би увагу і любов.

Ми впевнені, обравши неординарний та цікавий новорічний подарунок, ви зможете створити настрій і задати вірний тон на весь майбутній рік. Новорічні подарунки до самого довгоочікуваного свята року наповнені особливим чарами і символами.

  

Постійно спілкуючись з нашими покупцями, ми дізнавались їх думки про бажані подарунки, уточнювали ефективність кожного нашого товару, ретельно вивчали всі новинки. І сьогодні пропонуємо вам рейтинг найбажаніших подарунків на Різдво і Новий рік.

ТОП 5 подарунків - це те, що приводить у захват ваших рідних і близьких, всіх тих, кому ви даруєте наші втілені ідеї в ваші новорічні подарунки.

Шукаючи престижний презент, ви вибираєте палітру неповторних почуттів і емоцій, висловлюєте в свій подарунок характер і звички людини, акцентуючи увагу на його досягненнях, талантах, унікальні здібності. Тому вибір презенту до Нового року - важливий і відповідальний процес.

ТОП 5 кращих ідей новорічних подарунків 2019:

5 - Масажні тапки Stone Steps — унікальна розробка фахівців компанії Casada для одночасного проведення рефлексотерапії ступень і стоун-терапії. Масажні тапочки розроблені спеціально для впливу на біологічно-активні точки, вони виконують акупунктурний і біоенергетичний масаж стопи.

   

4 - Разом з масажною подушкою Miniwell Twist ви знайдете новий сенс домашнього відпочинку, зможете якісно боротися з втомою. Функція глибокого прогрівання підготує м'язи для делікатного впливу, а роликовий механізм приємно їх разомнет. Усунувши напругу в області плечей, шиї, спини, ви зможете запобігти стрес і розслабитися, а пропрацювавши живіт і ноги - отримаєте загальнозміцнюючий ефект.

   

3 - З допомогою масажера для ніг і стоп FootInn, ви значно поліпшите своє здоров'я, показавши свою прихильність до здорового способу життя. Цілеспрямований масаж робить позитивний вплив на організм і особисте самопочуття. Перевага масажу рефлекторних зон стопи по відношенню до загального масажу тіла полягає в тому, що в стопі знаходиться близько 72000 нервових закінчень різних органів.

  

2 - Турманієвий мат DR.STONE позитивно впливає на наше здоров'я за рахунок наявності в конструкції каменів турмаліну і нефриту, а також впливу на термальні точки акупресури по всьому тілу. Відновити життєві сили допоможе цей зігріваючий турманієвий мат, надавши вам повне і глибоке прогрівання натуральними каменями.

  

1 - Масажне крісло Betasonic II поєднує в собі надійне німецька якість, вдосконалені масажні процедури і унікальну технологію Braintronics, яка пропонує релакс екстра-класу і для тіла, і для душі.

Впевнені, ваш подарунок з нашого рейтингу ТОП 5 обов'язково запам'ятається вашим рідним та близьким!