Найпопулярніші масажери для голови

Вам набридли часті головні болі, а волосся вже виглядає не так красиво, як раніше? Рекомендуємо придбати в особисте користування такий корисний пристрій як масажер для голови. Він неодмінно покращить ваш стан, позбавить від втоми, зніме стрес, а волосся будеь таке ж здорове, як і раніше. А все тому що під час масажу голови посилюється циркуляція крові, нормалізується тиск, стабілізується лімфовідтік, зникають застійні явища, активізується живлення волосяних цибулин тощо.

Домашні масажери призначені для проведення терапевтичних і косметологічних процедур в будь-який час в комфортній обстановці без відвідування SPA-салонів. Від професійного обладнання вони відрізняються компактними розмірами, простотою експлуатації і доступною ціною, що робить його популярним рішенням для комплексного догляду за тілом в домашніх умовах.

Найпопулярніші масажери для голови

Ми склали список найпопулярніших масажерів для голови, грунтуючись на експертних оцінках фахівців і на відгуках наших покупців.

Масажер для голови Galaxy Axiom PRO

Цей масажер впевнено можна назвати дивом техніки. Він виконує декілька технік масажу, що дозволяє позбутися від багатьох проблем відразу.

Вібраційний масаж знімає спазм в області великого потиличного нерва і покращує надходження крові та кисню до мозку. Повітряно-компресійний масаж ліквідує венозний застій, покращує кровообіг і позбавляє від головного болю. Акупунктурний масаж зміцнює волосся і прискорює його ріст. Прилад також виконує масаж очної області. Це допомагає не лише зняти втому і напругу, але і розгладити шкіру, прибрати зморшки і набряки.

Масажер для голови AXIOM Galaxy PRO (бежевий) - СУПЕР ціна!

Цей масажер пропонує унікальні технології для боротьби з мігренню, втомою і стресом:

  • Повітряно-компресійний массаж (делікатний масаж скроневої зони, зони очей та брів)
  • Акупунктурний масаж
  • Роликовий масаж шиї
  • Аудіотерапія (3 вбудовані мелодії мають заскокійливий вплив)
  • Інфрачервоний підігрів

    

Масажер для очей YAMAGUCHI Axiom EYE

Масажер для очей YAMAGUCHI Axiom EYE, впливаючи на активні точки, розміщені на обличчі, досить делікатно, ефективно воює з появою темних кіл і мішків під очима.

Сподіваємося, наші рекомендації допоможуть вам зробити вибір, оптимальний до побажань, і ви зможете придбати саме той прилад, який буде відповідати всім необхідним вимогам. А якщо є питання - телефонуйте нам, ми завжди раді допомогти вам!