Relax-кімната в офісі "під ключ"

Затишна релакс-кімната

Пропонуємо комплексне оснащення кімнати для релаксації, кабінету для відпочинку в офісних компанії, сенсорної кімнати, затишного релакс куточка в аеропортах. Наше оснащення сприяє продуктивному відпочинку та психологічному розвантаженню не тільки на виробництвах, медичних клініках, SPA-салонах, офісах компаній, воно також ефективно і для звичайного будинку, квартири.

Комплексні лаунж-зони

Понад 30 років лабораторія Yamaguchi вивчає людське тіло як єдину біологічну систему. За цей час була виведена формула якісної та ефективної фізичної релаксації. Тому ми впевнено пропонуємо вам створення лаунж-зони з максимально перевіреної комбінацією технік, спрямованих на відновлення фізичного ресурсу кожної людини.

Оптимальна зона ефективного відпочинку

Ми допоможемо вам створити ідеальну кімнату для релаксу, підібравши високоякісне обладнання з урахуванням всіх ваших уподобань. Ми використовуємо унікальну техніку, розроблену на основі інноваційних технологій, завдяки чому інтер'єр вашої лаунж-зони - будь то офіс, приватна клініка чи аеропорт - стане абсолютно неповторним. Ви тільки побажайте!

Масажне обладнання

- це основа відпочинку та релаксації. Масажні крісла і масажери для ніг дозволять отримати максимальне відчуття спокою, ставши основою місця відпочинку і відновлення.

Кліматичні системи

Іонізатори повітря, очищувач і зволожувач підготують повітря лаунж зони, який необхідний для оздоровлення.

Візуальні та аудіосистеми

Акустичні та відео системи, різні бульбашкові панелі - таке оснащення створить атмосферу затишку і спокою.

Зручні меблі

Зручні дивани, пуфи і крісла будуть налаштовувати на відпочинок, сприяючи максимальному розслабленню і душевного спокою.

Підвищення якості працездатності

Успіх підприємства в рішенні своїх комерційних цілей, швидкість вирішення поставлених цілей і успішність всіх проектів залежить від кожного співробітника компанії.

Щоб позбутися від втоми іноді недостатньо перерви в роботі. Комфортне оснащення релаксационной кімнати забезпечить повноцінний відпочинок будь-кому, хто бажає швидко відновити сили і працездатність.

Масаж збільшить якість відпочинку на 70%

Комплексне обладнання для релакс-зони допоможе кожному співробітнику отримати розрядку, як мозкову, так і фізичну, відволіктися від роботи, налаштуватися на позитивний лад, повернувши бадьорість і енергію.

Більше ідей

Кисень під час масажу набагато активніше надходить в мозок, покращуючи при цьому сприйняття інформації і концентрацію уваги.

Позитивний настрій

Під час масажу виробляються гормони щастя - ендорфіни і серотонін, які дозволяють швидше поліпшити настрій.

Менше хвороб

Стимуляція акупунктурних точок зміцнює імунну систему, активізує захисні функції організму.

Більше сил

Правильний відпочинок позбавить не тільки від втоми, але і від напруги в області спини, попереку і ніг.

Створення релакс зони компанії - найкраща інвестиція

Бажана робота

Уважність і турбота про зручному місці роботи співробітників залучає висококваліфікованих фахівців.

Лояльність співробітників

Прихильність працівників вашого офісу, компанії, підприємства.

Збільшення прибутку

Якісний і продуманий відпочинок кожного співробітника збільшує продуктивність праці.