Погладь мене, або Ліфтинг з масажером для обличчя

Ніжна шкіра обличчя вимагає постійного, а головне - правильного догляду. Це особливо необхідно з віком, коли при появі перших зморшок шкіра втрачає свою пружність, стає більш вимогливою. Окрім косметики для догляду за обличчям використовують спеціальні масажери з ліфтинг ефектом.

Погладь мене

Звісно, масаж - це завжди добре для профілактики старіння, оскільки забезпечує опрацювання всіх м'язів. Щоб зрозуміти, чи є позитивний ефект від масажу, потрібно визначити, навіщо ви його робите.

Роликовий масажер для обличчя і тіла Yamaguchi Face and Body 3D Roller

Для чого потрібен масаж обличчя і коли чекати ефект

До 30-ти років, зазвичай, це робота над блиском шкіри, поліпшенням кольору обличчя і розсмоктуванням післязапальної пігментації за рахунок покращення мікроциркуляції крові і лімфи. Від 30 до 40 ті ж техніки допоможуть з пружністю шкіри за рахунок стимуляції роботи фібробластів, клітин-фабрик з виробництва колагену, еластину і гіалуронової кислоти. А вже після 40 головною метою масажів стає робота з птозом (обвислість) - для цього фахівці рекомендують поєднання косметичного, фасциального масажів і глибокого опрацювання м'язів.

Імпульсний масажер для обличчя і тіла Дарсонваль

Іграшки для дорослих

За останній час з'явилося багато різних масажерів, які радять для домашнього використання та застосовання у салонах. Людям з тонкою і нормальною шкірою краще застосовувати масажери з "щадним" форматом, наприклад, ролики, а якщо шкіра більш щільна і є виражений підшкірно-жировий прошарок, можна спробувати більш потужні девайси, наприклад, вакуумні масажери або з активною пульсацією. Чим щільніша шкіра, тим пристрої можуть мати більш потужний функціонал, чим тонша - тим більш обережні режими потрібно вибирати.

Гаджети з вібромасажем добре розслаблюють м'язи обличчя і покращують кровообіг - з ними колір обличчя стане більш сяючим, а мімічні зморшки будуть менш помітні. Приладами з мікрострумами ефективно опрацьовувати області, де більш виражена набряклість, так овал обличчя буде чіткішим.

Інноваційний прилад для догляду за шкірою обличчя Cleaning system 3-in-1 ові компанії Yamaguchi

поєднав у собі функції очищення шкіри, пілінгу, ліфтингу і масажу.

Як часто можна користуватися?

  • Тривалість однієї процедури зазвичай не перебільшує 10–15 хвилин.
  • Кразе за все виконувати масаж за кілька годин перед сном — ввечері і вночі  шкіра краще і активніше відновлюється.

То ж, масаж обличчя вирішує кілька задач:

  • Покращує кровообіг, насичуючи клітини шкіри киснем.
  • Прискорює обмін речовин в шарах шкіри.
  • Вирівнює колір шкіри, завдяки чому освітлюються пігментні плями.
  • Очищає пори і регулює роботу сальних залоз, зменшує запалення і акне.
  • Покращує тонус м'язів обличчя, роблячи його форму більш виразною, скорочує зморшки і запобігає появі нових.

Прилад для догляду за шкірою обличчя US MEDICA Pure Diamond

Лишилось тільки вибрати масажер для обличчя >>>