Новинки фітнес індустрії 2019

Життя сучасної людини сповнена безліччю сучасних наукових розробок, які допомагають в режимі реального часу контролювати рівень і динаміку своєї фізичної активності і самопочуття. Навіть сон підвладний аналітичним програмам.

Тренди фітнес індустрії 2019 року - це застосування різних аксесуарів і гаджетів для контролю, аналізу і статистики прогресу фізичної активності.

 

Сьогодні можна займатися спортом за допомогою професіоналів, а можна просто гуляти, плавати, бігати і при цьому фіксувати всі свої результати. Нові товари в фітнес індустрії дозволяють подивитися на будь-яку фізичну активність, раціон і сон з точки зору збереження здоров'я і профілактики.

Наприклад, такі новинки як фітнес-браслет Pulse Pro, який можна використовувати навіть під час плавання у басейні чи десь на відпочинку біля моря, або фітнес браслет Cardio Fit, який чудово поєднує в собі спортивні і класичні ремінці, що дозволяє не знімати його під час роботи або занять спортом.

 

Всі актуальні новинки і фітнес тренди стали більш універсальними, індивідуальними і ефективними помічниками в повсякденному житті людини.

Регулярно використовуючи масажний матрац Yamaguchi Axiom Wave, ви повністю позбудетеся больових відчуттів в спині і хребті, зможете підвищити тонус м'язів і поліпшити загальний рельєф постаті.

 

Для яеісного тренування пресу

Тренування преса - один з найскладніших видів занять в тренажерному залі, для яких необхідні тривалий час і серйозні зусилля для досягнення бажаного результату. Підвищити і в той же час спростити цей процес можна за допомогою ABS Trainer MIO от Yamaguchi — цей міостімулятор дозволить якісно опрацювати косі і прямі м'язи преса. Регулярне застосування пристрою дозволить заощадити час тренування і досягти гарний рельєфний прес.

Цей сучасний технологічний інструмент дозволить створювати гарну рельєфну прес з мінімальними витратами часу і зусиль. Підходить і для чоловіків, і для жінок.

Міостимулятор для пресу Yamaguchi HIPS Trainer MIO

 

Потрійний ефект

Накидка Yamaguchi HIPLINE являє собою симбіоз технічних інновацій і розробок в області медицини. Поєднання інноваційних методів впливу дозволяє перетворити втому і м'язову напругу в енергію життя за допомогою делікатного масажу. Досить одного сеансу, щоб випробувати нові відчуття від масажу.

Масажна накидка Yamaguchi HIPLINE впливає на шию, спину, поперековий відділ і стегна. Вбудовані масажні ролики регулюються по висоті, реалізуючи захоплення максимуму областей.

Інноваційний ортопедичний килимок Yamaguchi Health Technologies подарує абсолютно нові тактильні відчуття при ходьбі. Він імітують природну ходьбу в штучних умовах, за рахунок чого зменшується навантаження на стопи, суглоби, хребет. Досить провести кілька хвилин на килимі, щоб зняти втому з м'язів, суглобів, хребта і стоп. Килимок забезпечує м'язам більш динамічну роботу.

 

У 2019-му році основна увага розробників і виробників фітнес гаджетів направлено на тривалість занять, умови і типи тренувань, нові формати залів, стрімінг кардіо інше, а також на турботу про здоров'я своїх співробітників і пропаганді здоровому способу життя.

На сьогоднішній день великі компанії вже почали вписувати в свою корпоративну культуру фітнес-зали, розміщені у власних помешканнях. Таке рішення дуже зручно для офісних співробітників, які ведуть сидячий спосіб життя. Їм більше не потрібно витрачати час на дорогу до спортзалу, після роботи вони йдуть в зал, розташований безпосередньо в бізнес-центрі.

І ми пропонуємо комплексне обладнання кімнати для релаксації, кабінету для відпочинку в офісних компанії, сенсорної кімнати, затишного релакс куточка в аеропортах. Наше оснащення сприяє продуктивному відпочинку та психологічного розвантаження не тільки на виробництвах, медичних клініках, SPA-салонах, офісах компаній, воно також ефективно і для звичайного будинку, квартири.

Ми допоможемо створити ідеальну кімнату для релаксу, підібравши високоякісне обладнання. Використовуючи інноваційну сучасну техніку, ми створимо унікальний інтер'єр вашої лаунж-зони.

Пам'ятайте: Хто добре відпочиває, той добре працює!