Масажер для ступень ніг

Коли на вулиці сонце, погода завжди нашіптує: «Встань і терміново йди на вулицю гуляти, бігати, кататися на велосипеді». Однак після довгої прогулянки про себе можуть заявити втомлені ноги: вони гудуть, болять і ниють - загалом, поводяться зовсім неспортивно. Як зняти неприємні відчуття і допомогти ногам налаштуватися на активність?

Незалежно від способу життя і віку всі ми часом відчуваємо втому в ногах. І офісні працівники, і ті, хто займається спортом і активно проводить день, нерідко скаржаться на «ломоту» в гомілках, спазми, набряклість і больові відчуття. Для ефективної боротьби з неприємними наслідками перевтоми і нестачі рухливості й були придумані масажери для ніг. Спеціально розроблені масажери для ступень ніг допоможуть на довгі роки зберегти легку ходу.

Контрастом по втомі: гідромасажна ванна для ніг US Medica Happy Feet

Про те, що контрастний душ бадьорить тіло, чули всі. Але застосовувати цю технологію можна й локально. Контрастні ванночки для ніг - чудовий спосіб швидко зняти втому, поліпшити кровообіг, очистити шкіру. Окрім того, контрастні температури сприяють підвищенню тонусу організму в цілому, активізуючи роботу ЦНС і стимулюючи імунну систему.

Які бувають масажери для ніг

Всі масажери можна розділити по зоні обробки і виконуваних техніках масажу. Додатковим критерієм для поділу на категорії може служити область застосування. Деякі моделі добре справляються з естетичними проблемами, тому відносяться до косметологічного обладнання, тоді як інші дбають про здоров'я і є фізіотерапевтичними інструментами.

Знайшовши компроміс між бажаною функціональністю і наявним бюджетом, ви отримаєте свою ідеальну модель. Запорукою успішного самостійного пошуку стане близьке знайомство з сучасним асортиментом масажерів для ніг, їх конструктивними особливостями і можливостями.

Не знаєте, який масажер для ніг вибрати? Зверніться за порадою

Впевнені, що покупець зовсім не зобов'язаний досконало розбиратися в асортименті масажного обладнання. Для здійснення вдалої покупки вам достатньо звернутися до нашого консультанта, який володіє всіма необхідними знаннями і прекрасно орієнтується в асортименті магазину. У салонах «US MEDICA» працюють саме такі професіонали, тому ви можете не витрачати час на вивчення технічних характеристик і модельного ряду, а просто зателефонувати до нас або приїхати в гості!

Масажери для ніг - це задоволення до кінчиків пальців і можливість рухатися впевненіше і вільніше.