Як вибрати масажне крісло?

Як тільки не характеризують масажне крісло, цей предмет інтер'єру: порятунок для здоров'я, предмет розкоші, поєднання стилю, комфорту і практичності. Але питання "Як вибрати масажне крісло?" відкрите майже для всіх наших покупців, тому перед купілею крісла для офісу, салону краси, дому ми радимо відповісти на деякі питання, щоб різноманітність моделей і брендів не поставили вас у глухий кут.

Що врахувати, вибираючи масажне крісло

Які охоплюються зони впливу

Спина, плечі, сідниці, стопи, ікри - чим більше зон впливу, тим більшої ефективності вдасться досягти.

Чи обов'язковою є наявність функції Zero-G

Zero-G - це новітня розробка, впроваджена в деяких моделях. Вона дозволяє відчути стан невагомості (як у космонавтів), завдяки особливій позиції тіла, коли голова знаходиться нижче рівня ніг.

Чи входить у комплект дистанційний пульт керування

Таке доповнення згодиться в салонах і офісах, де керувати обладнанням зручніше на відстані.

Наявність інфрачервоног обігріву

Це суттєвий плюс до всіх інших функцій. Тіло краще розігрівається, і ефективність масажної процедури збільшується.

Який вид масажу ви хочете оримати у кріслі

  • Відновлювальний. Застосовується розминка і постукування. Повертає силу, почуття бадьорості, додає впевненості в собі. Повторює техніку кваліфікованого масажиста, який працює над зоною хребта. Покращує циркуляцію крові, підбадьорює, усуває м'язову напругу.
  • Розслаблювальний. Використовується традиційна японська терапія шиацу, заснована на теорії циркуляції енергії ци. Розслабляє, підходить всім людям, допомагає позбутися різних болів.
  • Комбінований. Поєднує кілька технік, тому користується найбільшою популярністю. Вплив здійснюється на більшість зон - шию, спину, руки, ноги, стопи, сідниці.

Масажне крісло в салон краси

Примітно, що деякі крісла облаштовані вендінговим механізмом, що дає можливість розвинути хороший бізнес з мінімальною участю людини. Клієнт самостійно обирає програму, а оплату здійснює на місці за допомогою вбудованого терміналу.

Якщо вам хочеться купити масажне крісло для домашнього використання, уточніть такі нюанси:

  • Чи є можливість регулювання під зріст людини, і який діапазон зміни положення підставки для ніг. Якщо у вашій родині люди мають різний зріст, то бажано, щоб цей показник становив не менше 20 см.
  • Наскільки простою і зручною є система керування. Як правило, виробники намагаються зробити навігацію максимально зрозумілою, проте, є моделі, розібратися в управлінні яких буває складно.
  • Скільки масажних технік закладено в пам'яті комп'ютера. У деяких моделях їх налічується понад п'ятсот. 
  • Для яких відділів призначені масажні процедури. Спина, шийний чи сідничний відділи. Добре, якщо крісло буде масажувати і «другорядні» частини тіла, наприклад, руки і ноги.

Яке обрать масажне крісло для офіса

Масажне крісло керівника на перший погляд нічим не відрізняється від звичайного. Колеса для пересування, висока спинка з підголовником, регульована висота. Але можливість привести себе в тонус під час роботи з активуванням вібраційної техніки впливу або шиацу - це перевага масажного офісного крісла.

Головна вимога - довговічність і зносостійкість. Якщо не експериментувати з невідомими виробниками, то придбаєте модель з такими характеристиками. Термін служби такого обладнання в інтенсивному режимі, як правило, становить 25 років. Це чудовий аргумент на користь вибору конкретного масажного крісла - чи не так?

Важливим також є питання презентабельності. Елемент інтер'єру часто стає візитівкою компанії, свідченням її процвітання, щедрості керівника, його турботи про співробітників і відвідувачів. Підбирайте забарвлення в тон з обстановкою або навпаки - зіграйте на контрасті. Уточніть у менеджера магазину кількість масажних роликів - краще, щоб їх було не менше чотирьох.

Щоб мати можливість отримати професійний масаж в будь-який час доби, необхідно купити масажне крісло. Якщо ви ще не зробили вибір - приходьте до нас, ми знаємо все про масажні крісла, а великий вибір дозволить вам знайти ту модель, яка буде приносити,ь вам задоволення.