Фітнес-аксесуари для розвитку рівноваги і балансу

Для чого нам рівновага? Окрім спортивних цілей, рівновага допомагає в різних життєвих аспектах. З її допомогою можна позбутися різних травм, від посковзувань на мокрій підлозі або льоду, вона допоможе утриматися з великою вагою, наприклад, з важкими сумками. Чим кращим є відчуття балансу, тим легше пробувати і освоювати високо координаційні види спорту: катання на гіроборді, самокаті, лижах, скейті, сноуборді. Також тренування балансу і рівноваги допомагає впоратися з віковими змінами - з віком відчуття рівноваги знижується.

Фітнес-аксесуари для розвику балансу

Крім вправ зі своїм тілом, до тренувань можна додати інвентар. Ви помітите прогрес, займаючись три рази в тиждень або навіть через день.

Масажный валик Vibro Roll — це ультрасучасний вібромасажер від компанії Yamaguchi, призначений для міофасціального масажу м'язів всього тіла. Цей валик застосовується для розминки до тренування і розтяжки після тренування, він ефективний для самомасажу при знятті болю, для роботи з напруженими м'язами, які вимагають розслаблення.

Пам'ятайте, якщо вправа опрацьовує почергово різні боки, то часу на відновлення практично не потрібно. Однак якщо вправа передбачає одночасне використання рук, ніг або всієї спини, то ви можете дати собі 30 секунд на відновлення або чергувати її з іншою вправою.

Спортивні валики

Вам потрібно розслабити м'язи після спортивного навантаження? Передпліччя, гомілки, стопи... У нас можна купити невеликий спортивний валик, який ідеально підходить для самомасажу після занять спортом. Він допоможе вам ефективно і якісно виконати глибокий масаж м'язів з використанням ваги власного тіла.

Yamaguchi Roll 2in1 - це спортивний валик, що поєднує в собі простоту реалізації з максимальною користю для ваших м'язів. Масажер можна застосовувати і під час активного тренування, і після нього для розслаблення організму.

Коли використовувати?

  • ДО тренування, як додаток до розминки
  • ПІСЛЯ тренування для підвищення рухливості і відновлення м'язів

Переваги

  • Валики ідеально підходять для початку або завершення тренувань.
  • Універсальність: для різних частин тіла.
  • Комфорт експлуатації: м'який об'ємний валик виконаний з якісних матеріалів.
  • Міцність: витримує інтенсивне багаторазове навантаження і не деформується.
  • Легкість транспортування: компактність, легкість зберігання і перенесення.

Спортивний валик Yamaguchi Fitness PRO — пристосування, яке буде корисникм і для спортсменів-початківців, і для тих, хто давно займається спортом.

Якщо ви зайнята людина, то у вас, ймовірно, завжди знайдеться причина не йти у фітнес-клуб. Тим часом, регулярні заняття дуже важливі - не лише щоб швидко скинути зайву вагу, але і щоб зміцнити здоров'я, м'язи і кістки, а також ефективно боротися зі стресом.